Waarom een bromfietsrijbewijs?

De overheid wilde het aantal ongevallen met deze voertuigen verminderen. Daarom is in 1996 het bromfietscertificaat ingevoerd voor iedereen die vanaf de 1e juni van dat jaar en daarna 16 werd. Je hoefde toen alleen een theorie-examen af te leggen, maar dat wel bij het CBR. 10 jaar later, in 2006 is dit verder verzwaard. Als gevolg daarvan moet je tegenwoordig ook een praktijkexamen afleggen.

Waarom rijlessen bij Rijschool De Heul?

Voertuigbeheersing is voor de meesten behoorlijk snel opgepakt. Kun je fietsen, dan kun je na een beetje oefenen ook prima vooruitkomen op een brommer. Na veel oefenen dan heb je het apparaat behoorlijk goed in de vingers… En dat is precies de reden waarom je beter af bent met een lespakket van Rijschool De Heul.

Wij leren je in 5 praktijklessen alles wat je moet kunnen op het examen en om straks in het verkeer veilig te kunnen voortbewegen. Als je bij ons geslaagd bent, krijg je bovendien een leuk cadeau waar je later ook veel aan zult hebben. Ons slagingspercentage voor de bromfiets ligt ook nog eens uitzonderlijk hoog! Bij ons les je namelijk niet met meerdere leerlingen tegelijk, maar krijg je één op één begeleiding. Wij gaan ervoor, nu jij nog!

  • Brommer
  • 350,-
  • 5 lessen
  • Examen

Aanmelden