Motor

Wij zorgen dat jij zo snel en zo goed mogelijk aan jouw rijbewijs komt!

Rijbewijs A: Motor

Niets evenaart de ongekende vrijheid en de unieke sensatie van het rijden op een motor. Maar… Met vrijheid komt verantwoording en zeker voor de motorrijder is het belangrijk om de bron van deze sensatie, de enorme kracht, goed leren te beheersen.

Leer soepel bochten te nemen, veilig passeren en het wegdek “lezen”. Maar ook hoe je anticipeert op de rest van het verkeer en onder alle omstandigheden je machine in bedwang houdt. Oftewel: hoe je een perfecte eenheid vormt met je motor, eruit haalt wat er in zit en veilig aan het verkeer deelneemt.

Rijschool De Heul gaat verder dan het rijbewijs en vormt je tot een eersteklas motorrijder: liefhebber, maar deskundig en gedisciplineerd. Alleen zo geniet je met volle teugen van de opwindende belevenis die motorrijden is!

Motorrijles bij Rijschool De Heul

Je krijgt les in Voertuigbeheersing en Verkeersdeelname. Onze opleiding is interessant voor kandidaten zonder maar ook met ervaring! Bijvoorbeeld als u al een motorrijbewijs heeft maar maar nog nooit op een Harley zat of bijvoorbeeld als u een tijd niet meer gereden heeft en de puntjes weer in de vingers wilt krijgen.

Lesopbouw

Eerst leer je op een geschikt terrein de beginselen van voertuigbeheersing. Als je de motor een beetje in je macht hebt maken we het wat moeilijker door aan de slag te gaan met de Bijzondere Verrichtingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verantwoord remmen, afschuinen, uitwijken en langzame manoeuvres. Daarna worden de rijlessen voortgezet op de openbare weg. Ook hier gaat de opbouw verder. We beginnen eerst met de “makkelijke” wegen en routes en voeren dit steeds verder op. In jouw tempo, uiteraard. Hierbij maken we ook gebruik van de verschillende tijdstippen, die behoorlijk van invloed zijn op de verkeerssituatie. Je doet hierbij de nodige kennis en ervaring op, zodat je na het behalen van je rijbewijs verantwoord de weg op kan.

Motor

€50,- per les

Motor pakket

vanaf €500,- exclusief examen

@Disclaimer
Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Alle informatie en prijzen op onze website zijn dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten.